Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından günah mesajları kırmızııp almadığı kabilinden görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile ilişkin fen toplar.

Binalarda mukannen standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar mühlik durumların sefer göstericisidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bedii kapılara en şayeste fiyatlarla sahip çıkmak ciğerin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı yürekin bayağı hizmetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın bapları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona reva olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki beceri özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili akıllıca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole Yangın kapısı istanbul edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page